Descriere Companie

Experiența Consultech pe piața din România a început în anul 2005, când compania noastră devine reprezentantul oficial EWK pentru Europa de Est. EWK este și astăzi unul dintre cei mai importanți producători de echipamente industriale de răcire a apei si condensare gaze.

Evoluția Consultech a însemnat adaptarea la cerințele dinamice și diverse ale mediului industrial romanesc prin oferirea de soluții tehnice pretabile domeniilor petro-chimic, metalurgic, alimentar, farmaceutic, de tratare a apelor potabile și reziduale. Extinderea portofoliului de produse s-a realizat treptat, fără a pierde identitatea inițială a specializării noastre.

Datorită rigurozității tehnice a specialiștilor Consultech, gestionăm proiecte cu un grad ridicat de complexitate, fiind un partener fiabil pentru clienții noștri.

Numele mărcilor reprezentate, printre care se numără EWK – turnuri de răcire si condensatoare evaporative, Flottweg – centrifuge și decantoare, STF – filtre cu autocurățare, Valmet – filtre textile, Raschig – componente pentru coloane pentru transfer de masa, sunt cartea noastră de vizită și garanția profesionalismului și a calității.