STF Romania

STF este o companie dedicata satisfacerii cerintelor din diferite sectoare care necesita solutii tehnice pentru tratarea fluidelor. Produsele STF demonstreaza o functionalitate excelenta datorata investitiei continue in programe de cercetare si dezvoltare, fapt care ii situeaza ca lider european in productia de filtre. Consultech Industrual Supplies este distribuitor autorizat al solutiilor si serviciilor aferente filtrelor STF in Romania.

Compania STF a fost fondata in anul 1935 de catre Vicente Canales Buil. De-a lungul anilor si prin procesul de industrializare, compania a inceput sa integreze productia de echipamente de apa in operatiunile sale, pentru infrastructura de irigare agricola si Industrie.

STF proiecteaza si fabrica sisteme de filtrare pentru irigatii, industrie si filtre prietenoase cu mediul, instalatii de tratare a apei, instalatii de purificare a apei, industria lemnoasa, fabrici de prelucrare a plasticului si a otelului.

Gama produse STF Romania

  • Filtre cu auto-curatare: variaza de la 5 pana la 40.000 m3 / h pentru fiecare filtru. STF realizeaza filtre hidraulice si electrice, tratand astfel orice tip de apa. Tehnologia de retrospalare sporind eficacitatea acestora;
  • Filtre cu disc: pentru anumite aplicatii si fluxuri este necesara utilizarea filtrelor cu disc. STF ofera in Romania, prin intermediul distribuitorului sau oficial Consultech, mai multe combinatii pentru a se potrivi diferitelor tipuri de apa si cerintelor specifice ale sectoarelor in care urmeaza a fi aplicate. Filtrele STF au efect eficient de curatare a apei chiar si la presiuni reduse de functionare.
  • Filtre cu nisip: sunt potrivite pentru o rata ridicata de filtrare, tipica pentru irigare. Avand un design modular, acestea se potrivesc diferitelor rate de curgere ce urmeaza a fi tratate, putand fi utilizate in sisteme semiautomate sau complet automate.
  • Filtre manuale: sunt utilizate in general ca masura de securitate. Cu o gama larga si variata, acestea reprezinta o solutie eficienta si economica pentru anumite aplicatii atat industriale cat si agricole.

Produsele STF asigura un nivel de fiabilitate excelent datorita departamentelor sale de Inginerie, Cercetare si Dezvoltare, Produse noi, Productie, Calitate. STF detine o platforma de testare pentru a experimenta noi produse si un program dinamic pentru cercetare si dezvoltare.

Gama larga de produse oferite de STF in Romania sunt produse in fabricile situate in Polígono Industrial Armentera in Monzón (Huesca) Spania. Sediul companiei din Mozon are o suprafata totala de 60.000 m2 si este impartit in 9 depozite distincte: Fabricatie (sudare, etc..), tratarea suprafetelor (sablare si vopsire), mecanizare si montaj (procese de finisare a produselor).

 

Aplicatiile filtrelor STF Romania:

  • Tratarea apelor potabile (reducerea turbiditătii, eliminarea trihalometanilor), tratarea apelor reziduale (protectia membranelor de ultrafiltrare sau de osmoza inversa)
  • Filtrarea apelor circuitelor de racire
  • Filtrarea apelor industriale folosite în industria petro-chimica, minerit
  • Filtrarea apei pentru irigatii in agricultura sau ferme piscicole

Compania STF este certificata cu standardul international NSF 61. Marcajul de certificare NSF inseamna ca produsul respecta toate cerintele standard pentru apa potabila.

Solutiile oferite de STF in Romania se bazeaza pe economiile generate din aplicarea inteligenta a tehnologiei, mentenanta scazuta, componente fiabile precum si respectul pentru mediul inconjurator.