Sumitomo Romania

Sumitomo (SHI) Cyclo Drive Germania face parte din divizia de Transmisie si Control al Energiei a companiei si are peste 75 ani de experienta in domeniul tehnologiei de transmisie. Compania isi are sediul european localizat in Markt Indersdorf, langa Munchen si alte subsidiare in Franta, Spania, Italia si Regatul Unit. Sediul dispune de o fabrica dotata cu tehnica de ultima ora unde transmisii de precizie, transmisii mecanice cat si alte solutii personalizate sunt dezvoltate, fabricate si asamblate.

Sumitomo Drive Technologies este un brand global care asigura securitatea si prezenta Grupului, extinzandu-se  in peste 50 de tari. Sediul european reprezinta un furnizor cheie pentru brandul recunoscut la nivel global pentru produsele de inalta calitate in domeniul transmisiei de putere.

Sumitomo (SHI) Cyclo Drive Germania HmbH este reprezentata oficial in Romania de firma Consultech Industrial Supplies, cu drept de distribuire a produselor si serviciilor.

Produse Sumitomo Romania. In plus fata de  reductorul Cyclo Drive, compania comercializeaza reductoare si motoare cu angrenaje care indeplinesc diferite cerinte pentru aplicatiile personalizate in transmisia mecanica de putere. Produsele Sumitomo Romania pot fi gasite in diverse aplicatii, variind de la sisteme de transport, turnuri de racire, instalatii de tratare a apei, agitatoare, extrudere, macarale si turnatorii. In plus, Sumitomo ofera solutii personalizate pentru a ajuta clientii sa obtina avantaje competitive durabile in piata.

Cyclo Drive – Sumitomo Romania. Introdus pentru prima oara in anul 1939, Cyclo Drive a fost remarcat de catre clienti pentru puterea si fiabilitatea acestuia. Cheia succesului si a fiabilitatii Cyclo este ca 67% din componentele de reducere sunt in contact permanent. Spre deosebire de modelele cu viteze, componentele Cyclo functioneaza mai degraba prin comprimare decat in forfecate, fapt ce are ca rezultat performante extrem de robuste si rezistente la socuri.

Domnul Lorenz Braren a inventat Cyclo Drive si a infiintat CYCLO Getriebebau Lorenz Braren KG din Germania în 1931 la München. Braren a continuat sa optimizeze tehnologia si a lucrat la aceasta pana la sfarsitul vietii, in 1953. Opt generatii mai tarziu si peste 14 milioane de unitati expediate in intreaga lume, Cyclo utilizeaza aceleasi principii si astazi.

Sumitomo Romania: Cutii de viteze industriale

La sfarsitul anilor 1940, niciunul producatorii de cutii de viteze nu a reusit sa standardizeze productia unitatilor de transmisie industriale. La acel moment, piata era saturata cu solutii scumpe, personalizate, cu durata mare de productie, asamblare si intretinere. Cu toate acestea, David Hansen a fost inovator nascut, care a abordat problema prin gandirea originala bazata pe concepte stiintific cercetate. Rezultatul,  lansat in 1950, numit Hanse Patent-I – un concept nou, revolutionar pentru proiectarea si fabricarea unitatilor de viteze standard.

Astazi, solutiile si serviciile Sumitomo sunt disponibile in Romania prin distribuitorul oficial Consultech Industrial Supplies. Pentru eventuale colaborari sau intrebari, specialistii nostri va stau la dispozitie, pe email, telefonic sau la sediul situat in incinta Casa Presei Libere.