1. Cine suntem

SOLUȚII INDUSTRIALE CUSTOM

Oferim soluții industriale custom, adaptate specificului nevoilor fiecărui proiect, de la sinergii, sisteme plug & play și unități de depozitare, până la pachete integrate.

slide1

2. Echipa noastră

ÎNTOTDEAUNA GĂSIM O SOLUȚIE

Echipa noastră este formată din ingineri tineri și dedicați și din tehnicieni cu o vastă experiență în gestionarea situațiilor. Consultech investește constant în noi tehnologii și în echipament pentru echipa sa, asigurând servicii de calitate.

slide2

3. Parteneri exclusivi

CONSTRUIM PARTENERIATE PUTERNICE

Partenerii noștri au o expertiză îndelungată în ceea ce privește industria de care aparțin. De la separarea mecanică (Flottweg), până la soluții comprehensibile (Valmet) sau transmisii industriale și propulsoare cicloidale (Sumitomo), îți oferim soluția perfectă.

slide3

TURNUL DE RĂCIRE EWK ÎNTR-O FABRICĂ DE BERE, ROMÂNIA

project

ÎȚI ÎNȚELEGEM NEVOILE

Ai o viziune orientată către viitor, la fel și noi. Prin dedicare, pasiune și expertiză, construim un viitor mai bun pentru clienții noștri și industriile din care fac parte.

Contactează-ne
project

INDUSTRII

Asigurăm soluții industriale customizate și stabilim parteneriate de încredere cu brand-uri de top din industrie, pentru a ne menține serviciile la cele mai înalte standarde.

Noutăți

Vrei să afli mai multe despre ofertele noastre? Hai să vorbim!


    * Prin trimiterea mesajului ești de acord cu Politica de confidențialitate