Turnuri de răcire

Fiabilitatea, performanța, rezistența la coroziune și respectarea mediului sunt principalele valori prezente în toate proiectele noastre. O altă caracteristică cheie a turnurilor de răcire EWK este carcasa din FRP, ușurința sa de întreținere, care îndeplinește și reglementările de sănătate referitoare la Legionella.

„Turnurile de răcire inteligentă” extind durata de viață a echipamentului prin monitorizarea performanței acestuia în timp real. Mai mulți senzori monitorizează performanța și trimit avertismente cu privire la performanțe anormale. Turnul de răcire inteligentă include diverse caracteristici, cum ar fi: sonde de nivel al apei, încălzitoare antigel, întrerupătoare de vibrații și opriri de urgență. Datorită sondelor de temperatură și umiditate din mediul înconjurător, avem acces de la distanță la datele operaționale ale turnului de răcire și oferim informații cheie de întreținere predictivă.

Turnurile de răcire EWK, condensatoarele evaporative și răcitoarele cu circuit închis adiabatic sunt potrivite pentru aplicații în industriile ușoare-medii-grele (energie, petrol și gaze, biocombustibili și biomateriale, chimice, minerale și metale, farmaceutice, alimentare, auto, hârtie) și HVAC (centre comerciale, spitale, clădiri de birouri).

Condensatoare evaporative

Obține cea mai mare eficiență de răcire cu condensatoarele evaporative EWK. Produsele sunt destinate optimizării apei și a consumului de energie.

Condensatoarele evaporative sunt renumite pentru performanța excelentă a bobinei și pentru rezistența de lungă durată a carcasei din poliester la coroziune. Eficiența design-ului aerodinamic permite circularea unui flux mare de aer și un grad redus de consum al energiei.

Aceste condensatoare pot fi ușor instalate, îndepărtate sau relocate în orice mediu și în orice condiție de duritate a apei.

Schimbătoare de căldură

Schimbătoarele noastre de căldură îndeplinesc cerințele în ceea ce priveste cea mai bună calitate – pentru toate aplicațiile industriale. Experimentați avantajul unei soluții personalizate individual care se potrivește perfect cu cerințele procesului și reduce consumul de energie.

Oferim modele compacte, ușoare, potrivite pentru presiuni și temperaturi mai ridicate. Proprietățile structurale le fac durabile, ușor de întreținut prin curățări chimice sau alte operațiuni de service.

Echipamente de răcire / Schimbătoare de caldură

Are ideal for achieving the lowest temperatures that our customers’ specific process require. With a focus on industrial applications, we offer a wide range of machines, suitable to achieve optimal process refrigeration.

From chillers to rooftops, we provide our customers high quality standards, best ESEER values and a low energy consumption. We carefully select the most adequate equipment and model that fits the specific needs of each project

Transmisii de putere

Angrenaje și motoreductoare
Cutii de viteze industriale
Unități de control al mișcării

Mecanismul unic Cyclo oferă rezistență și fiabilitate ridicate, produsele fiind create pentru a se adapta cu ușurință la fiecare aplicație.

Partenerul nostru, Sumitomo Drive Technologies oferă motoare de viteze compacte de clasă mondială cu angrenaje integrate și motoare.

Portofoliul larg de cutii de viteze industriale reprezintă aplicații versatile unde sarcina maximă în aplicații dificile este regula. Gama largă de angrenaje conice și cu angrenaj este concepută pentru sarcini radiale și axiale ridicate.

Sumitomo Drive Technologies furnizează reductoare care excelează în aplicații în care este solicitată poziționare precisă și reacție zero, precum robotică, mașini-unelte și automatizare.

Pompe pentru apă și apă uzată

Descoperă pompele pentru apă și apă uzată potrivite pentru scurgerile industriale reduse sau pentru sarcinile de manevrare a cantității semnificative de apă reziduală din orașe și diferite industrii. Produsele au fost create să ofere un flux de 68-3500 m3/h fără riscuri de închegare.dvantages.

Container skid la comandă

Având o experiență solidă, Consultech proiectează și construiește soluții de dozare, pretratare a apei și recipiente de tratare a apei de răcire. Soluțiile bazate pe containere reprezintă o alternativă practică la instalațiile fixe. Containerele noastre de derapaj sunt o adevărată opțiune „plug and play”, deoarece pot fi conectate instantaneu și pot începe imediat tratarea apei. Sunt construite în atelierul nostru propriu din România, dar echipamentul principal – turn de răcire sau schimbător de căldură este fabricat în străinătate. Astfel, oferim punctele de legare în prealabil, realizăm instalarea intr-un timp foarte scurt, oferim costuri mai mici și minimizăm riscurile de nepotrivire.

Tratare chimică

Soluții poiectate pentru a optimiza în siguranță performanța turnurilor de răcire, conservând în același timp apa și minimizând deșeurile.

Siguranța este prioritatea noastră, atât in ceea ce priveste programul de tratare chimică a apei de răcire, cât și mediul inconjurător. Tehnologia 3D TRASAR ™ pentru turnurile de apă de răcire vă poate ajuta să vă atingeți obiectivele de sustenabilitate, reducând consumul de apă și energie și făcând scurgerea mai sigură pentru descărcare.

Osmoză inversă

Oferim soluții RO complete care includ module de pretratare. Acestea pot fi: cărbune activ, cartuș, multi-media, verde și filtre și / sau pre-filtrare cu cărbune activ, balsamuri și / sau sisteme de alimentare chimică.

Oferta noastră de servicii RO valorifică capacitățile 3D TRASAR ale Nalco Water pentru a monitoriza de la distanță funcționarea și performanța, asigurând o alimentare fiabilă cu apă și minimizând timpul de nefuncționare.

Sisteme de dedurizare

Sistemele noastre de dealkalizare specifice aplicațiilor comerciale / industriale sunt pentru a reduce alcalinitatea apei de completare sau a cazanului. Dealkalizarea poate minimiza OPEX cu curățarea chimică, schimbarea pieselor de schimb, formarea scării pe malul apei, reportarea cazanului, evacuarea cazanului și poate crește pH-ul condensului de retur.

Vrei să afli mai multe despre ofertele noastre? Hai să vorbim!


    * Prin trimiterea mesajului ești de acord cu Politica de confidențialitate