Decantoare centrifugale

Când amestecurile solide / lichide (cu o porțiune mare de solide) trebuie separate, centrifugele de decantare reprezintă cea mai bună soluție. Aceste centrifuge sau decantatoare cu rulouri solide funcționează continuu, fără intervenția umană. Forțe centrifuge mari separă particulele solide fin distribuite de suspensie.

Centrifugele sunt adaptate optim la aplicația specifică. Aplicațiile variază de la deshidratarea nămolului până la sortarea solidelor. Tricanter® de la Flottweg permite separarea continuă în trei faze (solid-lichid-lichid) într-un singur proces. Acest aspect este foarte important, de exemplu, în tratamentul nămolurilor uleioase, în producția de amidon și în recuperarea grăsimilor.

Presă filtru cintură

Performanță ridicată și întreținere redusă. Presa cu centură este utilizată pentru deshidratarea celulozei, a piureului sau a silozului de cereale uzate. Oricine dorește să deshidrateze tescovină, piure sau silozul de cereale uzate, folosește presele cu centură. Acestea reusesc sa apese ultimul reziduu din partea solidă și sunt ușor de întreținut, curățat și operat datorită construcției lor, fiind foarte ușor de accesat. Presele Flottweg sunt robuste, durabile și puternice – calitate fabricată în Germania.

Filtre de apă media și cu sită / ecranate

De la filtrele media până la filtrele de ecran auto-curățate, produsele noastre sunt concepute pentru a trata toate tipurile de apă. Tehnologia inovatoare de spălare înapoi le diferențiază ca fiind cele mai eficiente de pe piață.

Indiferent de aplicație – sisteme de răcire, apă de proces, prefiltrare cu osmoză inversă, apă potabilă sau sisteme de prefiltrare pentru platforme offshore, dacă sunteți în căutarea unei soluții de filtrare, veți găsi cea mai bună soluție potrivită cerințelor procesului dumneavoastră.

Sisteme industriale de filtrare a aerului și de desprăfuire

Ne ocupăm de proiectarea, construcția și instalarea filtrelor și consumabilelor industriale dedicate fumurilor și prafurilor uscate, ceaților de ulei și compușilor organici volatili.

Consumabilele noastre, cum ar fi pungile de filtrare, cartușele, lumânările, curelele, sunt fabricate din țesături special concepute pentru sectorul chimic și minier, industria celulozei, fibrelor, cartonului și hârtiei, precum și pentru producția de energie, instalațiile de procesare a deșeurilor și fabricarea produselor alimentare și a băuturilor.

Vrei să afli mai multe despre ofertele noastre? Hai să vorbim!


    * Prin trimiterea mesajului ești de acord cu Politica de confidențialitate