Turnuri de răcire

Fiabilitatea, performanța, rezistența la coroziune și respectarea mediului sunt principalele valori prezente în toate proiectele noastre. O altă caracteristică cheie a turnurilor de răcire EWK este carcasa din FRP, ușurința sa de întreținere, care îndeplinește și reglementările de sănătate referitoare la Legionella.

„Turnurile de răcire inteligentă” extind durata de viață a echipamentului prin monitorizarea performanței acestuia în timp real. Mai mulți senzori monitorizează performanța și trimit avertismente cu privire la performanțe anormale. Turnul de răcire inteligentă include diverse caracteristici, cum ar fi: sonde de nivel al apei, încălzitoare antigel, întrerupătoare de vibrații și opriri de urgență. Datorită sondelor de temperatură și umiditate din mediul înconjurător, avem acces de la distanță la datele operaționale ale turnului de răcire și oferim informații cheie de întreținere predictivă.

Turnurile de răcire EWK, condensatoarele evaporative și răcitoarele cu circuit închis adiabatic sunt potrivite pentru aplicații în industriile ușoare-medii-grele (energie, petrol și gaze, biocombustibili și biomateriale, chimice, minerale și metale, farmaceutice, alimentare, auto, hârtie) și HVAC (centre comerciale, spitale, clădiri de birouri).

Condensatoare evaporative

Obține cea mai mare eficiență de răcire cu condensatoarele evaporative EWK. Produsele sunt destinate optimizării apei și a consumului de energie.

Condensatoarele evaporative sunt renumite pentru performanța excelentă a bobinei și pentru rezistența de lungă durată a carcasei din poliester la coroziune. Eficiența design-ului aerodinamic permite circularea unui flux mare de aer și un grad redus de consum al energiei.

Aceste condensatoare pot fi ușor instalate, îndepărtate sau relocate în orice mediu și în orice condiție de duritate a apei.

Schimbătoare de căldură

Schimbătoarele noastre de căldură îndeplinesc cerințele în ceea ce priveste cea mai bună calitate – pentru toate aplicațiile industriale. Experimentați avantajul unei soluții personalizate individual care se potrivește perfect cu cerințele procesului și reduce consumul de energie.

Oferim modele compacte, ușoare, potrivite pentru presiuni și temperaturi mai ridicate. Proprietățile structurale le fac durabile, ușor de întreținut prin curățări chimice sau alte operațiuni de service.

Echipamente de răcire / Schimbătoare de caldură

Are ideal for achieving the lowest temperatures that our customers’ specific process require. With a focus on industrial applications, we offer a wide range of machines, suitable to achieve optimal process refrigeration.

From chillers to rooftops, we provide our customers high quality standards, best ESEER values and a low energy consumption. We carefully select the most adequate equipment and model that fits the specific needs of each project

Pompe pentru apă și apă uzată

Descoperă pompele pentru apă și apă uzată potrivite pentru scurgerile industriale reduse sau pentru sarcinile de manevrare a cantității semnificative de apă reziduală din orașe și diferite industrii. Produsele au fost create să ofere un flux de 68-3500 m3/h fără riscuri de închegare.dvantages.

Servicii specializate

Soluțiile noastre industriale custom mare sunt adaptate nevoilor fiecărui proiect.

Pornim de la echipamentele standard produse de brandurile pe care le reprezentăm exclusiv și construim sinergii, containere skid ”plug&play” sau pachete integrate precum pompare – filtrare – tratamentul apei – răcire – automatizare.

Ne axăm constant pe soluții turn-key, inclusiv pe servicii precum design, construire și recepție sau servicii tehnice în garanție sau după garanție.

Viitorul va aduce opțiuni valoroase pentru clienții noștri precum reparații in-house, producție standard de pachete container, servicii tehnice AR remote și multe altele.

INSPECȚIE ȘI
DIAGNOSTIC

Suntem o echipă de ingineri cu o experiență de peste 20 de ani în industrie. Oferim o gamă largă de servicii, inclusiv inspecția, diagnosticarea, analiza tehnică și proiectarea de soluții pentru toate tipurile de ape de răcire, schimbătoare de căldură, tratarea apei, automatizări, filtre de aer și decantoare centrifuge, precum și piese de schimb și întreținere.

MONITORIZARE LA
DISTANȚĂ ȘI ÎN TEREN

Oferim un plan de service optimizat pentru echipamentul dumneavoastră specific, bazat pe datele transmise in timp real, monitorizarea componentelor critice sau a parametrilor de proces. Algoritmii dezvoltați de experții noștri de top analizează anumite temperaturi, presiune, vibrații, Ph, conductivitate, TSS și alte modele relevante pentru a oferi rapoarte relevante cu recomandări cheie. Acesta asigură că echipamentul dumneavoastră funcționează așa cum ar trebui și vă permite să vă planificați întreținerea.Atunci când alegeți serviciul de la distanță, primiți rapoarte frecvente bazate pe o analiză extinsă și continuă a datelor, iar rapoartele de alarmă vă asigură că sunteți anunțat instantaneu atunci când componentele defectează sau apar alte probleme cu echipamentul dumneavoastră.

ACORDURI DE
SERVICII CADRU

Cu o frecvență determinată impreună cu clientul, sunt oferite o gamă de servicii de recondiționare pentru a îmbunătăți performanța echipamentului dumneavoastră, a prelungi durata de viață a acestuia și a asigura o funcționare sigură și eficientă. Experții noștri propun soluții de recondiționare/revizuiri care se potrivesc cerințelor dumneavoastră în ceea ce privește timpul de realizare, bugetul și aplicarea.

CURĂȚAREA

Menținerea curată a echipamentului este vitală pentru eficiența procesului operațional. Oferim o gamă de servicii de curățare chimică și agenți de curățare, special proiectați și formulați pentru a îndepărta eficient depunerile de la transferul de căldură, separare, echipamentele generatoare de apă dulce și altele. Folosim numai substanțe chimice dezvoltate cu grijă și care sunt in conformitate cu normele ecologice. Pentru a asigura îndepărtarea în siguranță a contaminanților nedoriți de pe suprafețele echipamentelor, recomandăm agenți de curățare netoxici, special dezvoltați, cu impact redus asupra mediului.

REVAMPING

Ne-am extins expertiza și experiența, în proiecte de renovare/ revamping. Revamping este o operațiune de revizie și recondiționare a utilajelor industriale, cu scopul de a crește producția fără a vă înlocui echipamentul. Indiferent de problemele pe care le întâmpinați, personalul nostru instruit vă poate ajuta la determinarea cauzei principale a problemelor dvs. și vă poate oferi opțiuni de reproiectare și înlocuire pentru a se potrivi bugetului și nevoilor dvs. de performanță prin înlocuirea componentelor (carcasă nouă, bazin nou), îmbunătățire a performanței termice (umpluturi noi, sistem nou de distributie), modernizare structura, retehnologizare mecanică (ventilator nou, motorreductor nou), conformitate HSE (usi de intretinere acces, scari de acces, balustrade).

PIESE DE
SCHIMB

Indiferent dacă echipamentul dumneavoastră este mic sau mare, realizat din oțel, beton, fibră de sticlă sau plastic, echipa noastră de ingineri specializați poate furniza orice piese. Piesele noastre durabile și de înaltă calitate pun productivitatea pe primul loc și prelungesc ciclul de viață al echipamentului dvs., scăzând costurile de achizitie. Peste 1000 de piese originale se află în depozitul nostru principal din București pentru livrări rapide de piese de schimb. Rezultatul: livrarea are loc de obicei a doua zi după plasarea comenzii, în 24 până la 48 de ore. Vorbim despre motoare, încălzitoare, supape plutitoare, umplere, eliminatoare de derivă, jaluzele de admisie, duze, garnituri, produse chimice, curele, transmițătoare de temperatură și altele.

CONSUMABILE

Furnizăm o gamă largă de articole consumabile industriale care completează gama noastră de produse/echipamente. Accesorii de proces si consumabile precum: ulei de angrenaje, biocid, antidegradanți, degresanți, agenti de curățare, le gasiti la noi la un pret competitiv, asigurând o livrare rapida. Astfel, procesul de producție nu va fi întrerupt, iar funcționarea acestuia va fi optimă.

ÎNCHIRIEREA
SISTEMELOR

Inchiriem o varietate de echipamente, personalizate pentru nevoile specifice fiecarui tip de industrie, flota de inchiriere Consultech include: skid cu filtru apa cu autocurățare pentru 150 mc/h, skid de curățare chimică ATEX, turnuri de răcire cu apa in circuit deschis până la 1 MW, decantor centrifugal pentru deshidratarea nămolului de până la 30 m3/h, pompă de nămol inclusiv macerator până la 30 m3/h, sisteme automate polimeri lichid și pulbere pentru 1 m3/h și 8 m3/h, schimbătoare de căldură cu plăci până la 1 MW .

TURNURI
DE RĂCIRE
DECANTOARE
CENTRIFUGALE
SCHIMBATOARE
DE CĂLDURĂ
TRATAREA
APEI
FILTRE
AUTOMATIZARE

ALTE SERVICII

Basic Design

Assembly

Instalation / Supervision

Optimisation Process

Testing

Commissioning

Rental of Systems

Contactează-ne pentru o ofertă detaliată sau mai multe informații.

Container skid la comandă

Având o experiență solidă, Consultech proiectează și construiește soluții de dozare, pretratare a apei și recipiente de tratare a apei de răcire. Soluțiile bazate pe containere reprezintă o alternativă practică la instalațiile fixe. Containerele noastre de derapaj sunt o adevărată opțiune „plug and play”, deoarece pot fi conectate instantaneu și pot începe imediat tratarea apei. Sunt construite în atelierul nostru propriu din România, dar echipamentul principal – turn de răcire sau schimbător de căldură este fabricat în străinătate. Astfel, oferim punctele de legare în prealabil, realizăm instalarea intr-un timp foarte scurt, oferim costuri mai mici și minimizăm riscurile de nepotrivire.

Tratare chimică

Soluții poiectate pentru a optimiza în siguranță performanța turnurilor de răcire, conservând în același timp apa și minimizând deșeurile.

Siguranța este prioritatea noastră, atât in ceea ce priveste programul de tratare chimică a apei de răcire, cât și mediul inconjurător. Tehnologia 3D TRASAR ™ pentru turnurile de apă de răcire vă poate ajuta să vă atingeți obiectivele de sustenabilitate, reducând consumul de apă și energie și făcând scurgerea mai sigură pentru descărcare.

Osmoză inversă

Oferim soluții RO complete care includ module de pretratare. Acestea pot fi: cărbune activ, cartuș, multi-media, verde și filtre și / sau pre-filtrare cu cărbune activ, balsamuri și / sau sisteme de alimentare chimică.

Oferta noastră de servicii RO valorifică capacitățile 3D TRASAR ale Nalco Water pentru a monitoriza de la distanță funcționarea și performanța, asigurând o alimentare fiabilă cu apă și minimizând timpul de nefuncționare.

Sisteme de dedurizare

Sistemele noastre de dealkalizare specifice aplicațiilor comerciale / industriale sunt pentru a reduce alcalinitatea apei de completare sau a cazanului. Dealkalizarea poate minimiza OPEX cu curățarea chimică, schimbarea pieselor de schimb, formarea scării pe malul apei, reportarea cazanului, evacuarea cazanului și poate crește pH-ul condensului de retur.

Vrei să afli mai multe despre ofertele noastre? Hai să vorbim!


    * Prin trimiterea mesajului ești de acord cu Politica de confidențialitate