Turnuri de răcire

Fiabilitatea, performanța, rezistența la coroziune și respectarea mediului sunt principalele valori prezente în toate proiectele noastre. O altă caracteristică cheie a turnurilor de răcire EWK este carcasa din FRP, ușurința sa de întreținere, care îndeplinește și reglementările de sănătate referitoare la Legionella.

„Turnurile de răcire inteligentă” extind durata de viață a echipamentului prin monitorizarea performanței acestuia în timp real. Mai mulți senzori monitorizează performanța și trimit avertismente cu privire la performanțe anormale. Turnul de răcire inteligentă include diverse caracteristici, cum ar fi: sonde de nivel al apei, încălzitoare antigel, întrerupătoare de vibrații și opriri de urgență. Datorită sondelor de temperatură și umiditate din mediul înconjurător, avem acces de la distanță la datele operaționale ale turnului de răcire și oferim informații cheie de întreținere predictivă.

Turnurile de răcire EWK, condensatoarele evaporative și răcitoarele cu circuit închis adiabatic sunt potrivite pentru aplicații în industriile ușoare-medii-grele (energie, petrol și gaze, biocombustibili și biomateriale, chimice, minerale și metale, farmaceutice, alimentare, auto, hârtie) și HVAC (centre comerciale, spitale, clădiri de birouri).

Decantoare centrifugale

Când amestecurile solide / lichide (cu o porțiune mare de solide) trebuie separate, centrifugele de decantare reprezintă cea mai bună soluție. Aceste centrifuge sau decantatoare cu rulouri solide funcționează continuu, fără intervenția umană. Forțe centrifuge mari separă particulele solide fin distribuite de suspensie.

Centrifugele sunt adaptate optim la aplicația specifică. Aplicațiile variază de la deshidratarea nămolului până la sortarea solidelor. Tricanter® de la Flottweg permite separarea continuă în trei faze (solid-lichid-lichid) într-un singur proces. Acest aspect este foarte important, de exemplu, în tratamentul nămolurilor uleioase, în producția de amidon și în recuperarea grăsimilor.

Condensatoare evaporative

Obține cea mai mare eficiență de răcire cu condensatoarele evaporative EWK. Produsele sunt destinate optimizării apei și a consumului de energie.

Condensatoarele evaporative sunt renumite pentru performanța excelentă a bobinei și pentru rezistența de lungă durată a carcasei din poliester la coroziune. Eficiența design-ului aerodinamic permite circularea unui flux mare de aer și un grad redus de consum al energiei.

Aceste condensatoare pot fi ușor instalate, îndepărtate sau relocate în orice mediu și în orice condiție de duritate a apei.

Schimbătoare de căldură

Schimbătoarele noastre de căldură îndeplinesc cerințele în ceea ce priveste cea mai bună calitate – pentru toate aplicațiile industriale. Experimentați avantajul unei soluții personalizate individual care se potrivește perfect cu cerințele procesului și reduce consumul de energie.

Oferim modele compacte, ușoare, potrivite pentru presiuni și temperaturi mai ridicate. Proprietățile structurale le fac durabile, ușor de întreținut prin curățări chimice sau alte operațiuni de service.

Presă filtru cintură

Performanță ridicată și întreținere redusă. Presa cu centură este utilizată pentru deshidratarea celulozei, a piureului sau a silozului de cereale uzate. Oricine dorește să deshidrateze tescovină, piure sau silozul de cereale uzate, folosește presele cu centură. Acestea reusesc sa apese ultimul reziduu din partea solidă și sunt ușor de întreținut, curățat și operat datorită construcției lor, fiind foarte ușor de accesat. Presele Flottweg sunt robuste, durabile și puternice – calitate fabricată în Germania.

Filtre de apă media și cu sită / ecranate

De la filtrele media până la filtrele de ecran auto-curățate, produsele noastre sunt concepute pentru a trata toate tipurile de apă. Tehnologia inovatoare de spălare înapoi le diferențiază ca fiind cele mai eficiente de pe piață.

Indiferent de aplicație – sisteme de răcire, apă de proces, prefiltrare cu osmoză inversă, apă potabilă sau sisteme de prefiltrare pentru platforme offshore, dacă sunteți în căutarea unei soluții de filtrare, veți găsi cea mai bună soluție potrivită cerințelor procesului dumneavoastră.

Echipamente de răcire / Schimbătoare de caldură

Are ideal for achieving the lowest temperatures that our customers’ specific process require. With a focus on industrial applications, we offer a wide range of machines, suitable to achieve optimal process refrigeration.

From chillers to rooftops, we provide our customers high quality standards, best ESEER values and a low energy consumption. We carefully select the most adequate equipment and model that fits the specific needs of each project

Sisteme industriale de filtrare a aerului și de desprăfuire

Ne ocupăm de proiectarea, construcția și instalarea filtrelor și consumabilelor industriale dedicate fumurilor și prafurilor uscate, ceaților de ulei și compușilor organici volatili.

Consumabilele noastre, cum ar fi pungile de filtrare, cartușele, lumânările, curelele, sunt fabricate din țesături special concepute pentru sectorul chimic și minier, industria celulozei, fibrelor, cartonului și hârtiei, precum și pentru producția de energie, instalațiile de procesare a deșeurilor și fabricarea produselor alimentare și a băuturilor.

Transmisii de putere

Angrenaje și motoreductoare
Cutii de viteze industriale
Unități de control al mișcării

Mecanismul unic Cyclo oferă rezistență și fiabilitate ridicate, produsele fiind create pentru a se adapta cu ușurință la fiecare aplicație.

Partenerul nostru, Sumitomo Drive Technologies oferă motoare de viteze compacte de clasă mondială cu angrenaje integrate și motoare.

Portofoliul larg de cutii de viteze industriale reprezintă aplicații versatile unde sarcina maximă în aplicații dificile este regula. Gama largă de angrenaje conice și cu angrenaj este concepută pentru sarcini radiale și axiale ridicate.

Sumitomo Drive Technologies furnizează reductoare care excelează în aplicații în care este solicitată poziționare precisă și reacție zero, precum robotică, mașini-unelte și automatizare.

Pompe pentru apă și apă uzată

Descoperă pompele pentru apă și apă uzată potrivite pentru scurgerile industriale reduse sau pentru sarcinile de manevrare a cantității semnificative de apă reziduală din orașe și diferite industrii. Produsele au fost create să ofere un flux de 68-3500 m3/h fără riscuri de închegare.dvantages.

Vrei să afli mai multe despre ofertele noastre? Hai să vorbim!


    * Prin trimiterea mesajului ești de acord cu Politica de confidențialitate