Turnuri de răcire

Fiabilitatea, performanța, rezistența la coroziune și respectarea mediului sunt principalele valori prezente în toate proiectele noastre. O altă caracteristică cheie a turnurilor de răcire EWK este carcasa din FRP, ușurința sa de întreținere, care îndeplinește și reglementările de sănătate referitoare la Legionella.

„Turnurile de răcire inteligentă” extind durata de viață a echipamentului prin monitorizarea performanței acestuia în timp real. Mai mulți senzori monitorizează performanța și trimit avertismente cu privire la performanțe anormale. Turnul de răcire inteligentă include diverse caracteristici, cum ar fi: sonde de nivel al apei, încălzitoare antigel, întrerupătoare de vibrații și opriri de urgență. Datorită sondelor de temperatură și umiditate din mediul înconjurător, avem acces de la distanță la datele operaționale ale turnului de răcire și oferim informații cheie de întreținere predictivă.

Turnurile de răcire EWK, condensatoarele evaporative și răcitoarele cu circuit închis adiabatic sunt potrivite pentru aplicații în industriile ușoare-medii-grele (energie, petrol și gaze, biocombustibili și biomateriale, chimice, minerale și metale, farmaceutice, alimentare, auto, hârtie) și HVAC (centre comerciale, spitale, clădiri de birouri).

Decantoare centrifugale

Când amestecurile solide / lichide (cu o porțiune mare de solide) trebuie separate, centrifugele de decantare reprezintă cea mai bună soluție. Aceste centrifuge sau decantatoare cu rulouri solide funcționează continuu, fără intervenția umană. Forțe centrifuge mari separă particulele solide fin distribuite de suspensie.

Centrifugele sunt adaptate optim la aplicația specifică. Aplicațiile variază de la deshidratarea nămolului până la sortarea solidelor. Tricanter® de la Flottweg permite separarea continuă în trei faze (solid-lichid-lichid) într-un singur proces. Acest aspect este foarte important, de exemplu, în tratamentul nămolurilor uleioase, în producția de amidon și în recuperarea grăsimilor.

Schimbătoare de căldură

Schimbătoarele noastre de căldură îndeplinesc cerințele în ceea ce priveste cea mai bună calitate – pentru toate aplicațiile industriale. Experimentați avantajul unei soluții personalizate individual care se potrivește perfect cu cerințele procesului și reduce consumul de energie.

Oferim modele compacte, ușoare, potrivite pentru presiuni și temperaturi mai ridicate. Proprietățile structurale le fac durabile, ușor de întreținut prin curățări chimice sau alte operațiuni de service.

Presă filtru cintură

Performanță ridicată și întreținere redusă. Presa cu centură este utilizată pentru deshidratarea celulozei, a piureului sau a silozului de cereale uzate. Oricine dorește să deshidrateze tescovină, piure sau silozul de cereale uzate, folosește presele cu centură. Acestea reusesc sa apese ultimul reziduu din partea solidă și sunt ușor de întreținut, curățat și operat datorită construcției lor, fiind foarte ușor de accesat. Presele Flottweg sunt robuste, durabile și puternice – calitate fabricată în Germania.

Filtre de apă media și cu sită / ecranate

De la filtrele media până la filtrele de ecran auto-curățate, produsele noastre sunt concepute pentru a trata toate tipurile de apă. Tehnologia inovatoare de spălare înapoi le diferențiază ca fiind cele mai eficiente de pe piață.

Indiferent de aplicație – sisteme de răcire, apă de proces, prefiltrare cu osmoză inversă, apă potabilă sau sisteme de prefiltrare pentru platforme offshore, dacă sunteți în căutarea unei soluții de filtrare, veți găsi cea mai bună soluție potrivită cerințelor procesului dumneavoastră.

Echipamente de răcire / Schimbătoare de caldură

Are ideal for achieving the lowest temperatures that our customers’ specific process require. With a focus on industrial applications, we offer a wide range of machines, suitable to achieve optimal process refrigeration.

From chillers to rooftops, we provide our customers high quality standards, best ESEER values and a low energy consumption. We carefully select the most adequate equipment and model that fits the specific needs of each project

Sisteme industriale de filtrare a aerului și de desprăfuire

Ne ocupăm de proiectarea, construcția și instalarea filtrelor și consumabilelor industriale dedicate fumurilor și prafurilor uscate, ceaților de ulei și compușilor organici volatili.

Consumabilele noastre, cum ar fi pungile de filtrare, cartușele, lumânările, curelele, sunt fabricate din țesături special concepute pentru sectorul chimic și minier, industria celulozei, fibrelor, cartonului și hârtiei, precum și pentru producția de energie, instalațiile de procesare a deșeurilor și fabricarea produselor alimentare și a băuturilor.

Transmisii de putere

Angrenaje și motoreductoare
Cutii de viteze industriale
Unități de control al mișcării

Mecanismul unic Cyclo oferă rezistență și fiabilitate ridicate, produsele fiind create pentru a se adapta cu ușurință la fiecare aplicație.

Partenerul nostru, Sumitomo Drive Technologies oferă motoare de viteze compacte de clasă mondială cu angrenaje integrate și motoare.

Portofoliul larg de cutii de viteze industriale reprezintă aplicații versatile unde sarcina maximă în aplicații dificile este regula. Gama largă de angrenaje conice și cu angrenaj este concepută pentru sarcini radiale și axiale ridicate.

Sumitomo Drive Technologies furnizează reductoare care excelează în aplicații în care este solicitată poziționare precisă și reacție zero, precum robotică, mașini-unelte și automatizare.

Servicii specializate

Soluțiile noastre industriale custom mare sunt adaptate nevoilor fiecărui proiect.

Pornim de la echipamentele standard produse de brandurile pe care le reprezentăm exclusiv și construim sinergii, containere skid ”plug&play” sau pachete integrate precum pompare – filtrare – tratamentul apei – răcire – automatizare.

Ne axăm constant pe soluții turn-key, inclusiv pe servicii precum design, construire și recepție sau servicii tehnice în garanție sau după garanție.

Viitorul va aduce opțiuni valoroase pentru clienții noștri precum reparații in-house, producție standard de pachete container, servicii tehnice AR remote și multe altele.

INSPECȚIE ȘI
DIAGNOSTIC

Suntem o echipă de ingineri cu o experiență de peste 20 de ani în industrie. Oferim o gamă largă de servicii, inclusiv inspecția, diagnosticarea, analiza tehnică și proiectarea de soluții pentru toate tipurile de ape de răcire, schimbătoare de căldură, tratarea apei, automatizări, filtre de aer și decantoare centrifuge, precum și piese de schimb și întreținere.

MONITORIZARE LA
DISTANȚĂ ȘI ÎN TEREN

Oferim un plan de service optimizat pentru echipamentul dumneavoastră specific, bazat pe datele transmise in timp real, monitorizarea componentelor critice sau a parametrilor de proces. Algoritmii dezvoltați de experții noștri de top analizează anumite temperaturi, presiune, vibrații, Ph, conductivitate, TSS și alte modele relevante pentru a oferi rapoarte relevante cu recomandări cheie. Acesta asigură că echipamentul dumneavoastră funcționează așa cum ar trebui și vă permite să vă planificați întreținerea.Atunci când alegeți serviciul de la distanță, primiți rapoarte frecvente bazate pe o analiză extinsă și continuă a datelor, iar rapoartele de alarmă vă asigură că sunteți anunțat instantaneu atunci când componentele defectează sau apar alte probleme cu echipamentul dumneavoastră.

ACORDURI DE
SERVICII CADRU

Cu o frecvență determinată impreună cu clientul, sunt oferite o gamă de servicii de recondiționare pentru a îmbunătăți performanța echipamentului dumneavoastră, a prelungi durata de viață a acestuia și a asigura o funcționare sigură și eficientă. Experții noștri propun soluții de recondiționare/revizuiri care se potrivesc cerințelor dumneavoastră în ceea ce privește timpul de realizare, bugetul și aplicarea.

CURĂȚAREA

Menținerea curată a echipamentului este vitală pentru eficiența procesului operațional. Oferim o gamă de servicii de curățare chimică și agenți de curățare, special proiectați și formulați pentru a îndepărta eficient depunerile de la transferul de căldură, separare, echipamentele generatoare de apă dulce și altele. Folosim numai substanțe chimice dezvoltate cu grijă și care sunt in conformitate cu normele ecologice. Pentru a asigura îndepărtarea în siguranță a contaminanților nedoriți de pe suprafețele echipamentelor, recomandăm agenți de curățare netoxici, special dezvoltați, cu impact redus asupra mediului.

REVAMPING

Ne-am extins expertiza și experiența, în proiecte de renovare/ revamping. Revamping este o operațiune de revizie și recondiționare a utilajelor industriale, cu scopul de a crește producția fără a vă înlocui echipamentul. Indiferent de problemele pe care le întâmpinați, personalul nostru instruit vă poate ajuta la determinarea cauzei principale a problemelor dvs. și vă poate oferi opțiuni de reproiectare și înlocuire pentru a se potrivi bugetului și nevoilor dvs. de performanță prin înlocuirea componentelor (carcasă nouă, bazin nou), îmbunătățire a performanței termice (umpluturi noi, sistem nou de distributie), modernizare structura, retehnologizare mecanică (ventilator nou, motorreductor nou), conformitate HSE (usi de intretinere acces, scari de acces, balustrade).

PIESE DE
SCHIMB

Indiferent dacă echipamentul dumneavoastră este mic sau mare, realizat din oțel, beton, fibră de sticlă sau plastic, echipa noastră de ingineri specializați poate furniza orice piese. Piesele noastre durabile și de înaltă calitate pun productivitatea pe primul loc și prelungesc ciclul de viață al echipamentului dvs., scăzând costurile de achizitie. Peste 1000 de piese originale se află în depozitul nostru principal din București pentru livrări rapide de piese de schimb. Rezultatul: livrarea are loc de obicei a doua zi după plasarea comenzii, în 24 până la 48 de ore. Vorbim despre motoare, încălzitoare, supape plutitoare, umplere, eliminatoare de derivă, jaluzele de admisie, duze, garnituri, produse chimice, curele, transmițătoare de temperatură și altele.

CONSUMABILE

Furnizăm o gamă largă de articole consumabile industriale care completează gama noastră de produse/echipamente. Accesorii de proces si consumabile precum: ulei de angrenaje, biocid, antidegradanți, degresanți, agenti de curățare, le gasiti la noi la un pret competitiv, asigurând o livrare rapida. Astfel, procesul de producție nu va fi întrerupt, iar funcționarea acestuia va fi optimă.

ÎNCHIRIEREA
SISTEMELOR

Inchiriem o varietate de echipamente, personalizate pentru nevoile specifice fiecarui tip de industrie, flota de inchiriere Consultech include: skid cu filtru apa cu autocurățare pentru 150 mc/h, skid de curățare chimică ATEX, turnuri de răcire cu apa in circuit deschis până la 1 MW, decantor centrifugal pentru deshidratarea nămolului de până la 30 m3/h, pompă de nămol inclusiv macerator până la 30 m3/h, sisteme automate polimeri lichid și pulbere pentru 1 m3/h și 8 m3/h, schimbătoare de căldură cu plăci până la 1 MW .

TURNURI
DE RĂCIRE
DECANTOARE
CENTRIFUGALE
SCHIMBATOARE
DE CĂLDURĂ
TRATAREA
APEI
FILTRE
AUTOMATIZARE

ALTE SERVICII

Basic Design

Assembly

Instalation / Supervision

Optimisation Process

Testing

Commissioning

Rental of Systems

Contactează-ne pentru o ofertă detaliată sau mai multe informații.

Transfer masic intern

Oferim un portofoliu complet de produse relevante pentru toate tipurile de turnuri de transfer de masă. Produsele noastre sunt utilizate în turnuri de distilare, rectificare, dezizolare și absorbție și pot fi aplicate sistemelor de separare a particulelor sau picăturilor. Produsele noastre sunt, de asemenea, utilizate în coloane cu schimbător de căldură direct, precum și în turnuri de extracție lichid-lichid (distribuitoare, tăvi, ambalaje structurate și aleatorii).

DISTRIBUITORI

O distribuție optimă este o parte importantă pentru o operare eficientă. Descoperă soluțiile noastre și îmbunătățește-ți procesele.

Lichidul distribuitor DT-MF de înaltă calitate este un tip de distribuitor recipient cu fiecare recipient alcătuit din tuburi de lichide multiple de deversare și găuri laterale în peretele fiecărui tub. Acest distribuitor este relativ neafectat de fluctuațiile din cantitatea de lichid și este adecvat pentru sisteme predispuse la contaminare. Datorită designului canalelor de distribuție a lichidului, acest distribuitor poate fi folosit și în încărcături mari de gaze sau vapori.

Tăvi

Descoperă tăvile RASCHIG JAEGER ce îți permit să crești capacitatea coloanelor tale.

Tăvile și internals trebuie să fie optimizate pentru a funcționa sub noile condiții hidraulice. Technologia Nye crește capacitatea tăvilor cu 10% sau chiar 30%. În același timp, forma îmbunătățită a debușeului donwcomer reduce presiunea tăvii și îmbunătățește contactul lichid-vapor.

Soluția este ideală pentru renovări deoarece tăvile pot fi aplicate fără sudare în carcasa coloanei.

Partenerul nostru

RASCHIG JAEGER oferă o gamă variată de tăvi și tehnologii aplicabile unei multitudini de procese și condiții de operare.

Ambalare structurată sau aleatorie

Descoperă noile avantaje inovative pentru transferul eficient de masă, scăderea presiunii și capacități înalte.

RASCHIG-PAK este standardul de ambalaj structurat . RASCHIG SUPER-PAK este cea mai nouă structură creată special pentru o eficiență și capacități sporite.

Partenerul nostru

Axat inițial pe distilarea smoalei, Raschig a dezvoltat și metode de producere a componentelor smoalei foarte purificate precum antracen, fenol și benzen. Astăzi, compania este cunoscută de orice student la chimie sau inginerie datorită revoluționarei sale descoperiri în tehnologia distilării, ”inelul Raschig”.

Vrei să afli mai multe despre ofertele noastre? Hai să vorbim!


    * Prin trimiterea mesajului ești de acord cu Politica de confidențialitate