Servicii specializate

Soluțiile noastre industriale custom mare sunt adaptate nevoilor fiecărui proiect.

Pornim de la echipamentele standard produse de brandurile pe care le reprezentăm exclusiv și construim sinergii, containere skid ”plug&play” sau pachete integrate precum pompare – filtrare – tratamentul apei – răcire – automatizare.

Ne axăm constant pe soluții turn-key, inclusiv pe servicii precum design, construire și recepție sau servicii tehnice în garanție sau după garanție.

Viitorul va aduce opțiuni valoroase pentru clienții noștri precum reparații in-house, producție standard de pachete container, servicii tehnice AR remote și multe altele.

INSPECȚIE ȘI
DIAGNOSTIC

Suntem o echipă de ingineri cu o experiență de peste 20 de ani în industrie. Oferim o gamă largă de servicii, inclusiv inspecția, diagnosticarea, analiza tehnică și proiectarea de soluții pentru toate tipurile de ape de răcire, schimbătoare de căldură, tratarea apei, automatizări, filtre de aer și decantoare centrifuge, precum și piese de schimb și întreținere.

MONITORIZARE LA
DISTANȚĂ ȘI ÎN TEREN

Oferim un plan de service optimizat pentru echipamentul dumneavoastră specific, bazat pe datele transmise in timp real, monitorizarea componentelor critice sau a parametrilor de proces. Algoritmii dezvoltați de experții noștri de top analizează anumite temperaturi, presiune, vibrații, Ph, conductivitate, TSS și alte modele relevante pentru a oferi rapoarte relevante cu recomandări cheie. Acesta asigură că echipamentul dumneavoastră funcționează așa cum ar trebui și vă permite să vă planificați întreținerea.Atunci când alegeți serviciul de la distanță, primiți rapoarte frecvente bazate pe o analiză extinsă și continuă a datelor, iar rapoartele de alarmă vă asigură că sunteți anunțat instantaneu atunci când componentele defectează sau apar alte probleme cu echipamentul dumneavoastră.

ACORDURI DE
SERVICII CADRU

Cu o frecvență determinată impreună cu clientul, sunt oferite o gamă de servicii de recondiționare pentru a îmbunătăți performanța echipamentului dumneavoastră, a prelungi durata de viață a acestuia și a asigura o funcționare sigură și eficientă. Experții noștri propun soluții de recondiționare/revizuiri care se potrivesc cerințelor dumneavoastră în ceea ce privește timpul de realizare, bugetul și aplicarea.

CURĂȚAREA

Menținerea curată a echipamentului este vitală pentru eficiența procesului operațional. Oferim o gamă de servicii de curățare chimică și agenți de curățare, special proiectați și formulați pentru a îndepărta eficient depunerile de la transferul de căldură, separare, echipamentele generatoare de apă dulce și altele. Folosim numai substanțe chimice dezvoltate cu grijă și care sunt in conformitate cu normele ecologice. Pentru a asigura îndepărtarea în siguranță a contaminanților nedoriți de pe suprafețele echipamentelor, recomandăm agenți de curățare netoxici, special dezvoltați, cu impact redus asupra mediului.

REVAMPING

Ne-am extins expertiza și experiența, în proiecte de renovare/ revamping. Revamping este o operațiune de revizie și recondiționare a utilajelor industriale, cu scopul de a crește producția fără a vă înlocui echipamentul. Indiferent de problemele pe care le întâmpinați, personalul nostru instruit vă poate ajuta la determinarea cauzei principale a problemelor dvs. și vă poate oferi opțiuni de reproiectare și înlocuire pentru a se potrivi bugetului și nevoilor dvs. de performanță prin înlocuirea componentelor (carcasă nouă, bazin nou), îmbunătățire a performanței termice (umpluturi noi, sistem nou de distributie), modernizare structura, retehnologizare mecanică (ventilator nou, motorreductor nou), conformitate HSE (usi de intretinere acces, scari de acces, balustrade).

PIESE DE
SCHIMB

Indiferent dacă echipamentul dumneavoastră este mic sau mare, realizat din oțel, beton, fibră de sticlă sau plastic, echipa noastră de ingineri specializați poate furniza orice piese. Piesele noastre durabile și de înaltă calitate pun productivitatea pe primul loc și prelungesc ciclul de viață al echipamentului dvs., scăzând costurile de achizitie. Peste 1000 de piese originale se află în depozitul nostru principal din București pentru livrări rapide de piese de schimb. Rezultatul: livrarea are loc de obicei a doua zi după plasarea comenzii, în 24 până la 48 de ore. Vorbim despre motoare, încălzitoare, supape plutitoare, umplere, eliminatoare de derivă, jaluzele de admisie, duze, garnituri, produse chimice, curele, transmițătoare de temperatură și altele.

CONSUMABILE

Furnizăm o gamă largă de articole consumabile industriale care completează gama noastră de produse/echipamente. Accesorii de proces si consumabile precum: ulei de angrenaje, biocid, antidegradanți, degresanți, agenti de curățare, le gasiti la noi la un pret competitiv, asigurând o livrare rapida. Astfel, procesul de producție nu va fi întrerupt, iar funcționarea acestuia va fi optimă.

ÎNCHIRIEREA
SISTEMELOR

Inchiriem o varietate de echipamente, personalizate pentru nevoile specifice fiecarui tip de industrie, flota de inchiriere Consultech include: skid cu filtru apa cu autocurățare pentru 150 mc/h, skid de curățare chimică ATEX, turnuri de răcire cu apa in circuit deschis până la 1 MW, decantor centrifugal pentru deshidratarea nămolului de până la 30 m3/h, pompă de nămol inclusiv macerator până la 30 m3/h, sisteme automate polimeri lichid și pulbere pentru 1 m3/h și 8 m3/h, schimbătoare de căldură cu plăci până la 1 MW .

TURNURI
DE RĂCIRE
DECANTOARE
CENTRIFUGALE
SCHIMBATOARE
DE CĂLDURĂ
TRATAREA
APEI
FILTRE
AUTOMATIZARE

ALTE SERVICII

Basic Design

Assembly

Instalation / Supervision

Optimisation Process

Testing

Commissioning

Rental of Systems

Contactează-ne pentru o ofertă detaliată sau mai multe informații.

Vrei să afli mai multe despre ofertele noastre? Hai să vorbim!


    * Prin trimiterea mesajului ești de acord cu Politica de confidențialitate