Transfer masic intern

Oferim un portofoliu complet de produse relevante pentru toate tipurile de turnuri de transfer de masă. Produsele noastre sunt utilizate în turnuri de distilare, rectificare, dezizolare și absorbție și pot fi aplicate sistemelor de separare a particulelor sau picăturilor. Produsele noastre sunt, de asemenea, utilizate în coloane cu schimbător de căldură direct, precum și în turnuri de extracție lichid-lichid (distribuitoare, tăvi, ambalaje structurate și aleatorii).

DISTRIBUITORI

O distribuție optimă este o parte importantă pentru o operare eficientă. Descoperă soluțiile noastre și îmbunătățește-ți procesele.

Lichidul distribuitor DT-MF de înaltă calitate este un tip de distribuitor recipient cu fiecare recipient alcătuit din tuburi de lichide multiple de deversare și găuri laterale în peretele fiecărui tub. Acest distribuitor este relativ neafectat de fluctuațiile din cantitatea de lichid și este adecvat pentru sisteme predispuse la contaminare. Datorită designului canalelor de distribuție a lichidului, acest distribuitor poate fi folosit și în încărcături mari de gaze sau vapori.

Tăvi

Descoperă tăvile RASCHIG JAEGER ce îți permit să crești capacitatea coloanelor tale.

Tăvile și internals trebuie să fie optimizate pentru a funcționa sub noile condiții hidraulice. Technologia Nye crește capacitatea tăvilor cu 10% sau chiar 30%. În același timp, forma îmbunătățită a debușeului donwcomer reduce presiunea tăvii și îmbunătățește contactul lichid-vapor.

Soluția este ideală pentru renovări deoarece tăvile pot fi aplicate fără sudare în carcasa coloanei.

Partenerul nostru

RASCHIG JAEGER oferă o gamă variată de tăvi și tehnologii aplicabile unei multitudini de procese și condiții de operare.

Ambalare structurată sau aleatorie

Descoperă noile avantaje inovative pentru transferul eficient de masă, scăderea presiunii și capacități înalte.

RASCHIG-PAK este standardul de ambalaj structurat . RASCHIG SUPER-PAK este cea mai nouă structură creată special pentru o eficiență și capacități sporite.

Partenerul nostru

Axat inițial pe distilarea smoalei, Raschig a dezvoltat și metode de producere a componentelor smoalei foarte purificate precum antracen, fenol și benzen. Astăzi, compania este cunoscută de orice student la chimie sau inginerie datorită revoluționarei sale descoperiri în tehnologia distilării, ”inelul Raschig”.

Vrei să afli mai multe despre ofertele noastre? Hai să vorbim!


    * Prin trimiterea mesajului ești de acord cu Politica de confidențialitate