Container skid la comandă

Având o experiență solidă, Consultech proiectează și construiește soluții de dozare, pretratare a apei și recipiente de tratare a apei de răcire. Soluțiile bazate pe containere reprezintă o alternativă practică la instalațiile fixe. Containerele noastre de derapaj sunt o adevărată opțiune „plug and play”, deoarece pot fi conectate instantaneu și pot începe imediat tratarea apei. Sunt construite în atelierul nostru propriu din România, dar echipamentul principal – turn de răcire sau schimbător de căldură este fabricat în străinătate. Astfel, oferim punctele de legare în prealabil, realizăm instalarea intr-un timp foarte scurt, oferim costuri mai mici și minimizăm riscurile de nepotrivire.

Tratare chimică

Soluții poiectate pentru a optimiza în siguranță performanța turnurilor de răcire, conservând în același timp apa și minimizând deșeurile.

Siguranța este prioritatea noastră, atât in ceea ce priveste programul de tratare chimică a apei de răcire, cât și mediul inconjurător. Tehnologia 3D TRASAR ™ pentru turnurile de apă de răcire vă poate ajuta să vă atingeți obiectivele de sustenabilitate, reducând consumul de apă și energie și făcând scurgerea mai sigură pentru descărcare.

Osmoză inversă

Oferim soluții RO complete care includ module de pretratare. Acestea pot fi: cărbune activ, cartuș, multi-media, verde și filtre și / sau pre-filtrare cu cărbune activ, balsamuri și / sau sisteme de alimentare chimică.

Oferta noastră de servicii RO valorifică capacitățile 3D TRASAR ale Nalco Water pentru a monitoriza de la distanță funcționarea și performanța, asigurând o alimentare fiabilă cu apă și minimizând timpul de nefuncționare.

Sisteme de dedurizare

Sistemele noastre de dealkalizare specifice aplicațiilor comerciale / industriale sunt pentru a reduce alcalinitatea apei de completare sau a cazanului. Dealkalizarea poate minimiza OPEX cu curățarea chimică, schimbarea pieselor de schimb, formarea scării pe malul apei, reportarea cazanului, evacuarea cazanului și poate crește pH-ul condensului de retur.

Filtre

We provide a wide range of water filters that cover all needs, flow rates and filtration degrees required by all types of applications.

Oferim o gamă largă de filtre de apă ce acoperă toate nevoile, debitele de apă și gradele de filtrare necesare pentru orice tip de aplicație. De la filtre hidraulice și electrice la filtre cu auto-curățare, aceste produse sunt create pentru a trata orice tip de apă. Tehnologia inovativă de spălare în contracurent le diferențiază ca fiind cele mai eficiente de pe piață.

Filtrele de apă sunt recomandate în special pentru aplicațiile municipale și variază de la sisteme de filtrare pentru debite scăzute la debite ridicate, prevenind proliferarea de specii invazive.

Partenerul nostru

STF-Filtros este o companie dedicată nevoilor diferitelor sectoare ce necesită soluții tehnice pentru tratarea fluidelor. Gama largă de filtre manuale sau cu auto-curățare acoperă toate nevoile, debitele de apă și gradele de filtrare necesare pentru orice aplicație.

Vrei să afli mai multe despre ofertele noastre? Hai să vorbim!


    * Prin trimiterea mesajului ești de acord cu Politica de confidențialitate