Consultech, prezent în calitate de Partener Profesional la Forumul de Leadership în Agricultură

Înapoi la noutăți

Prezent în peste 100 de țări din întreaga lume, Flottweg, prin Consultech Industrial Supplies, va participa la seria de evenimente Romanian Agriculture 2022 în zilele de 18 și 19 mai, la JW Marriott Grand Hotel, București, prezentând soluții tehnologice inovatoare dedicate agriculturii și prelucrării de materii prime de origine vegetala si animala.

Cristian Papaianopol, Director General in cadrul companiei Consultech Industrial Supplies SRL, reprezentant oficial in Romania si Republica Moldova al Grupului Flottweg, specializat în tehnologia separării, unul din cele mai mari grupuri din industrie la nivel international, a vorbit despre soluțiile tehnologice inovatoare dedicate agriculturii si industriilor de procesare a materiilor prime de origine vegetală si animală, si aplicațiilor acestora:

1. Procesarea dejectiilor lichide si solide in fermele zootehnice, prin procesul de deshidratare centrifugă cu un decantor care separă gunoiul de grajd lichid în solide și lichide, procesand apa rezultata, scopul fiind acela de a fixa cât mai mult fosfat și azot în solide. Aceasta tehnologie oferă fermelor îngrășăminte naturale, pe de o parte, și apă pentru irigare, pe de altă parte.

2. Tehnologia de separare în producția de sucuri, ajuta la conservarea substanțelor naturale prețioase din fructe și legume. Flottweg ofera diverse sisteme pentru producția eficientă a sucurilor de fructe și legume de înaltă calitate.

3. Rolul Centrifugelor Flottweg in abatorizare
Decantoarele trifazice și centrifugele cu disc Flottweg sunt utilizate pentru procesarea produselor derivate destinate consumului uman, precum și în procesarea tradițională a carcaselor de animale, cu toate metodele și tratamentele sale diferite. Astfel, centrifugele Flottweg joacă un rol important în reciclarea și reutilizarea produselor derivate de origine animală, precum și în recuperarea de grăsimi comestibile. Aplicatiile sunt dintre cele mai variate, de la limpezire grasimi sau procesare sange, pina la obtinerea fainei proteice.

4. Tehnologiile Flottweg sunt folosite in cadrul mai multor procese industriale ce proceseaza materii prime de origine vegatala
Obtinerea amidonului din cartof, grâu, mazăre; obtinerea zaharului; biotehnologie industrială (extractii de enzime. proteine, vitamine); produse lactate (obtinerea lactozei sau cazeinei); laptele de soia; prelucrarea cartofului, in toate fazele acestuia; tratarea apelor uzate si ingrosarea/deshidratarea namolului din statiile de epurare ale unitatilor de procesare.

Descoperiți mai multe informații despre tehnologia Flottweg și soluțiile sale inovatoare aici.

Flottweg SE

Related News

Vrei să afli mai multe despre ofertele noastre? Hai să vorbim!


    * Prin trimiterea mesajului ești de acord cu Politica de confidențialitate