PRELUCRAREA GRASIMILOR ANIMALE

Înapoi la noutăți

Partenerul nostru este unul dintre principalii procesatori de subproduse de pasăre din România, furnizând proteine ​​și grăsimi de înaltă calitate atât industriei de hrană pentru animale de companie, cât și producătorilor de hrană pentru acvacultură. Compania avea nevoie de o separare în trei faze într-o fabrică de prelucrare a produselor secundare din abatorul de păsări.

Situatia:

Compania trebuie să atingă standarde de înaltă calitate pentru produsul finit și cele mai mari randamente în separarea grăsimilor animale, fiind în același timp într-un proces continuu de investiții pentru îmbunătățirea protecției mediului.

Sarcină de separare:

Clarificarea grăsimii animale (păsări de curte)

Max. capacitate: 4 t / h (în funcție de compoziția furajelor)

pH 4-10 și densitatea maximă a sedimentului 2,2 g / cm3

Max. temperatura produsului: 100 ° C

Soluția noastră:

1 FLOTTWEG TRICANTER® Z4E-4/441 etanș la fum, cu Simp-Drive® SP 3.11

Centrifugă cilindrică conică cu bol solid pentru separarea continuă a unui amestec trifazat de două lichide cu densități diferite și un solid cu o densitate mai mare decât ambele lichide. Faza lichidă grea este descărcată sub presiune la capătul cilindric al bolului folosind un rotor reglabil. Faza lichidă mai ușoară este descărcată peste un baraj inelar prin gravitație la capătul cilindric. Rotorul reglabil permite utilizatorului final să regleze cu precizie și cu exactitate interfața de separare lichid / lichid din interiorul mașinii în timpul funcționării. Solidele deshidratate sunt transportate la capătul conic al vasului unde sunt descărcate prin orificii utilizând forță centrifugă.

În plus față de sistemul etanș la fum, au fost luate mai multe măsuri de etanșare. Ambele capete ale arborelui rotorului și conducta de alimentare sunt etanșate cu un inel al arborelui. Rulmenții de derulare sunt prevăzuți cu garnituri de inel glisante sau inele de etanșare a arborelui.

Produse Recomandate:

Această situație necesită de obicei echipamente etanșe la gaze / fluide pentru prevenirea emisiilor de miros.

Vedeți toate produsele de decantare here și mai multe detalii here.

Related News

Vrei să afli mai multe despre ofertele noastre? Hai să vorbim!


    * Prin trimiterea mesajului ești de acord cu Politica de confidențialitate