TURNUL DE RĂCIRE EWK ÎNTR-O CENTRALĂ DE TOPIRE PLUMB ȘI ZINC, BULGARIA

Înapoi la noutăți

Partenerul nostru este unul dintre cei mai mari producători de plumb și zinc din Europa, care asigură exporturi către aproape întreaga lume. Cerința companiei era o soluție completă de răcire industrială, concepută pentru nevoile sale specifice de proces.

Situatia:

Cele mai eficiente soluții la cheie pentru turnuri de răcire capabile să disipeze puterea termică necesară pe baza condițiilor de proiectare furnizate.

Soluția noastră:

Pentru a asigura cele mai bune performanțe, am oferit patru circuite deschise TURNURI DE RĂCIRE ​​EWK 680/09, cu un debit de apă de 560,0 m3 / h și, în plus, capacitatea de transfer de căldură de 5860,4 kW. Structura este compusă dintr-o carcasă compactă autoportată, realizată complet din poliester armat cu fibră de sticlă. Eliminatorul de drift și garnitura de umplere (SANIPACKING®) sunt realizate din blocuri de polipropilenă cu tratament anti-legionella, care previne creșterea legionelei pe suprafața sa.

Fiecare turn are un ventilator axial instalat, echilibrat static și dinamic, realizat din materiale ușoare, rezistente la coroziune, complet din plastic. Motoarele îndeplinesc standardul IEC 60034-30: 2008 (referitor la eficiența energetică IE3). Ansamblul dintre motorul reductor și ventilator este direct, fără curea sau scripete, cu o putere instalată totală de 30 kW (4 x 7,5 kW), care corespunde totalului de 5,8 MW de căldură respinsă.

Toate cele patru turnuri de răcire au uși de acces din polipropilenă, suficient de mari pentru a facilita manipularea umpluturilor și alte sarcini de întreținere: spălare sub presiune, înlocuirea duzelor și altele. Pasarela și scara verticală la motorul ventilatorului turnului de răcire sunt fabricate în FRP conform UNE-EN ISO 14122-4: 2005 / A1: 2011, UNE-EN ISO 14122-4: 2005, UNE-EN ISO 14122 -2: 2002 / A1: 2010 și UNE-EN ISO 14122-2: 2002. Aceste scări verticale au protecție anti-cădere, iar pasarela sau platforma au o ușă de acces situată în partea cea mai apropiată de scara verticală, deci odată aflat în pasarelă, ușa poate fi închisă, evitând orice accident.

Pentru acest proiect, Consultech a oferit servicii de teren specializate: asamblarea, remodelarea conductelor de intrare / ieșire, inclusiv colectoare DN 600, punerea în funcțiune și testarea răcirii noilor echipamente și instruirea operatorilor.

Lucrările au fost îndeplinite fără nicio întrerupere, întregul proces a mers impecabil în timpul închiderii de vară.

La finalul implementării, echipa a efectuat și testul jachetei, un test care arată fără îndoială buna funcționare a turnurilor de răcire: dacă jacheta rămâne blocată și nu cade de pe turn, atunci rotația ventilatorului este corectă și puterea de aspirație este bună.

Produse recomandate, produse / soluții similare care pot fi utilizate în situații similare:

Această situație necesită turnuri de răcire EWK, tratarea apei, control inteligent cu pachet de întreținere preventivă la distanță.

Vezi toate produsele aici.

Related News

Vrei să afli mai multe despre ofertele noastre? Hai să vorbim!


    * Prin trimiterea mesajului ești de acord cu Politica de confidențialitate