TURNUL DE RĂCIRE EWK ÎNTR-O FABRICĂ DE BERE, ROMÂNIA

Înapoi la noutăți

Problemele grave de coroziune și scurgeri ale turnurilor de răcire existente au fost principalele provocări cu care s-a confruntat clientul nostru. A fost necesară o soluție eficientă din partea noastră pentru a ne asigura că procesul de fabricare a berii continuă să ofere valoare pe termen lung afacerii.

Situatia:

Aceasta nu a fost doar o problemă de rentabilitate, ci o problemă de siguranță. Carcasa din oțel zincat și bazinul unităților existente au avut probleme de scurgere și coroziune. Acesta nu este un eveniment neobișnuit pentru nicio companie care operează în această industrie, dar, atunci când se întâmplă, trebuie tratat ca o prioritate. Pierderea apei, pericolul pentru mediu, pericolul pentru siguranță (formarea de gheață în timpul iernii, umezirea zonei înconjurătoare) și OPEX a substanțelor chimice pentru tratarea apei sunt toate rezultatul acestor probleme și sunt suficiente pentru a lua în considerare o schimbare radicală.

După turnul de răcire a apei EWK

Soluția noastră:

Instalarea s-a realizat pe o platformă înaltă și avea spațiu disponibil îngust, așa că provocarea noastră a fost să selectăm un model adecvat, capabil să atingă capacitatea de răcire, împreună cu o instalație de înlocuire ușoară.

Prin urmare, am ales un turn de răcire cu circuit deschis EWK 900 cu sisteme interne anti-legionella Sani Packing. Datorită acestei construcții dintr-o singură bucată, carcasa completă, inclusiv bazinul de apă, este acum fără coroziune și scurgere.

De asemenea, vine cu o valoare adăugată semnificativă. Nu numai că ventilatoarele axiale au o putere instalată de numai 11 kW / oră, mai puțin de 30% din puterea instalată anterior, dar clientul nostru a primit un dulap Smart Control și un pachet de întreținere preventivă, ambele incluse în unitatea EWK inițială pentru a oferi o experiență completă și viabilă pe termen lung.

Înainte de turnul de răcire a apei EWK

Produse recomandate, produse / soluții similare care pot fi utilizate în situații similare:

Această situație necesită, de obicei, turnuri de răcire cu circuit închis EWK.

Vezi toate produsele aici.


Related News

Vrei să afli mai multe despre ofertele noastre? Hai să vorbim!


    * Prin trimiterea mesajului ești de acord cu Politica de confidențialitate