• Filtrare industriala – filtre cu autocuratare, filtre cu disc, filtre cu nisip
  • Filtrare municipala – solutii pentru statiile de tratare apa din mediul rural / urban
  • Filtrare pentru irigatii

STF oferă soluții multiplede filtrare și le aplică în conformitate cu cerințele și nevoile specifice ale clienților noștri. Inginerii noștri cu experiență vă pot sfătui cu privire la soluțiile cele mai fiabile.

Filtrele cu autocurățare proceseaza incepand cu 5 până la 40.000 m3 / h, in varianta hidraulica si electrica. Tehnologia STF despalare inversa face ca filtrele noastre cele mai eficiente de pe piață.

Pentru anumite aplicații, este necesar să se utilizeze filtre disc. STF ofera multiple combinații pentru a se potrivi diferitelor tipuri de apă, precum și cerințele specifice ale sectoarelor în care acestea urmează să fie aplicate. Acestea oferă o utilizare eficientă a apei de curățare chiar și la presiuni reduse de operare.

STF oferă o gamă largă de filtre de nisip pentru aplicatii municipale si industriale. Produsele noastre variază de la dispozitive verticale de 500 mm în diametru până la filtre orizontale mari de până la 4 metri în diametru.

Sistemul de filtrare cu pat de nisip se aplică în cazul în care cantitatea de lichid care trebuie filtrata este mare, iar particulele în suspensie conținute în ea sunt relativ mici.

Pentru un filtru de acest tip să fie eficient, este necesar ca aceste particulele sa poata penetra adânc în interiorul patului de nisip fără a-l bloca. Pe de altă parte, este necesar să se selecteze cu atenție elementele care alcătuiesc patul, atât în ceea ce privește dimensiunea particulelor și înălțimea patului.

Dimensiunile componentelor de filtrare, adâncimea patului, împreună cu rata de filtrare determină calitatea apei filtrate. Rata de viteză variază intre 5 si 50 m / h, în funcție de aplicație.

Rata mai scăzută de filtrare determina o calitate finală mai bună a apei, iar cu cat este mai mică dimensiunea patului de filtrare cu atat sunt mai mici particulele reținute și, prin urmare, concentrația de solide în suspensie în ieșirea apei din filtru

Echipamentul este proiectat pentru a satisface nevoile clienților noștri, atât din punct de vedere al dimensiunilor (înălțime, guri de vizitare și conexiuni de intrare si de iesire), cat sial finisajelor.

Pentru mai multe informatii, va rugam sa consultati  Catalogul pentru filtrare apa STF