Filtrare prin materiale textile - filtre sac, filtre cartus, filtre banda

  • Filtre din pasla de ac, filtre sac pentru temperatura joasa, medie sau inalta, filtre rola
  • Aplicatii speciale precum tesaturi hidrofobe, oleofobe, resistente la acid, fibre conductive

Membru al gigantului industrial METSO, Valmet Finlanda dezvoltă și produce țesături de filtrare pentru sectorul chimic și minier, pentru industria celulozei si hârtiei, precum și pentru producerea de energie, instalațiile de prelucrare a deșeurilor, precum și industria alimentară.

Tinand cont de cresterea rigorilor legislative de mediu privind cerințele de filtrare a deșeurilor și a apelor uzate, țesăturile de filtrare trebuie să fie din ce în ce durabile și fiabile, cu capacitatea de a filtra diferite tipuri de nămol și diferite dimensiuni ale particulelor, VALMEt reprezentand solutia ideala.

Suntem mandri de a fabrica cele mai bune țesături filtru din lume pentru condiții dificile de proces. Cu o experienta de peste 50 de ani, de la filtrare pentru industria minieră și chimică, Valmet oferă cea mai largă gamă de țesături filtru de înaltă calitate de pe piață, precum și suport tehnic pentru atingere de performanțe optime. Tehnologia noastră de filtrare include atât produse umede și uscate de filtrare, precum și pâsle calandru.

Pentru mai multe informatii, va rugam sa consultati catalogul  Dry filtration - Valmet