Sisteme complete la cheie (tratare sange, tratare slam, tratare namol de foraj, limpezire bere)

Realizarea sistemelor la cheie pentru separare

Tehnologia de separare mecanică prezintă provocări majore pentru noi și clienții noștri. Fiecare proces este individual si special. iar factorii care influențează separarea variază foarte mult.

Ca urmare, o soluție standard pentru cazurile speciale este, de obicei, imposibila. Flottweg este partenerul tau pentru proiectarea de soluții individuale în tehnologia de separare mecanică. Noi va oferim cea mai bună soluție bazată pe tehnologia și experiența noastră.

Împreună, vom găsi cel mai bun mod posibil pentru a realiza procesul ideal, în condițiile specificate de procesul dvs tehnologic. Analizam procesele împreună cu dvs și punem accentul pe detalii. Împreună, vom obtinbe rezultatul optim.

Flottweg se ocupa de multiple sarcini în domeniul tehnologiei de separare mecanică. Cu experiența noastră, putem deservi numeroase aplicații în domeniul industriei, uleiurilor minerale, nămolurilor statiilor de eupurare, industriei chimice, produse farmaceutice, biotehnologie, produse alimentare, băuturi și tehnologii de mediu. În acest sens, privim în mod individual fiecare cerere și scopurile associate.

Pentru mai multe detalii, va rugam sa consultati catalogul  Sisteme la cheie Flottweg