Umpluturi nestructurate din metal, material plastic sau ceramic

Transferul de masa este miscarea neta a masei dintr-o locatie, adica flux, faza, fractiune sau componenta, la alta. Transferul de masa are loc in mai multe procese, cum ar fi absorbtie, evaporare, adsorbtie, uscare, precipitare, filtrare prin membrana, si distilare. Pentru performante optime, distributia de lichid si de vapori este de o importanta critica. Umpluturile aleatorii - precum inelele Raschig si umpluturile structurate sunt ajutate de o gama larga de componente interne ale coloanelor, precum distribuitorii de lichide, placile de sustinere, placile de strangere, distribuitori de gaze / vapori, colectoare de lichide si dispozitive flash pentru gaz / lichid.

Pentru a satisface cererea clienților noștri pentru cea mai bună eficiență de separare, capacități maxime de procesare si cea mai mica pierdere de presiunie pentru produsele sale, Raschig dezvoltă în mod continuu cele mai avansate umpluturi nestructurate și structurate, precum și taleresi componente interne pentru coloane.

Raschig are o echipă de experți pentru dezvoltarea de produse si design personalizat. Exemplele includ Raschig Super-Ring și Raschig Super-Pak precum și sistemele de distribuție de lichide de înaltă performanță pentru aplicații în condiții extreme.

În plus față de facilitățile de testare proprii, Raschig sprijină institute independente de testare, cum ar fi Programul de Cercetare al Separarii (SRP) sau Fractionation Research Incorporation (FRI). Aceste institute sunt recunoscute pentru evaluarea independentă si obiectiva a echipamentelor de proces in domeniul transferului de masa.

Gama de umpluturi nestructurate din metal, material plastic sau ceramic este extrem de variata si include, printre altele:

  • inelele metalice sau plastice Raschig Super-Ring, Ralu-Ring, Pall-Ring
  • umplutura de tip “sa” Super-Torus-Saddle
  • umplutura Hacketten Tri-Pack
  • umplutura ceramica Torus-Saddle, inele ceramice Pall-Ring
  • bile ceramice

Pentru mai multe informatii, va rugam sa consultati cataloagele  Umpluturi nestructurate Raschig 1 si  Umpluturi nestructurate Raschig 2